Naast het realiseren van jouw elektrische installatie, zorgen we ook voor de verlichting. Zo bieden we je de perfecte totaaloplossing aan. Je kan ons de armaturen en verlichting bezorgen, maar net zo goed leveren we deze tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven aan. Gezien de overvloed aan mogelijkheden, adviseren we je graag bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van verlichting.

We vertrekken niet altijd van een blanco blad, ook voor relighting – het vervangen van je bestaande verlichting – zit je bij ons op rozen. Oude lampen verbruiken vaak enorm veel en je hebt de investering dus snel terugverdiend.

Bij een nieuwbouw is een grondig uitgetekend lichtplan noodzakelijk. Het immers belangrijk dat de verlichting gelijk goed zit. Een goede inplanning van de lampen, daar gaan we voor. Uiteraard houden we tijdens het hele project rekening met je voorkeur, bouwstijl en budget.

Bij Elektriciteitswerken Stef Jorden zijn we gespecialiseerd in spotboringen. Dé techniek om ervoor te zorgen dat jouw spots ook effectief tot op de millimeter juist zitten. Hierbij boren we van onder naar boven, om zo een mooie rechte lijn te houden en tot het perfecte resultaat te komen..

Zit je met vragen over de elektriciteit van je verlichting? Wens je een offerte, een lichtplan of misschien wel een second opinion?