Elektriciteitswerken Stef Jordens mag dan zeker niet het grootste bedrijf zijn, dat hoeft niet te betekenen dat je aan kwaliteit inboet. Bij deze elektricien staan immers een aantal belangrijke principes centraal. Vertrouwen, vakmanschap en een correcte prijs, zijn al enkele jaren de bouwstenen van ons elektriciteitsbedrijf.

Al onze elektriciens beschikken stuk voor stuk over heel wat ervaring in de sector. Bij ons in het bedrijf staat de mens centraal en dat uit zich ook in de manier waarop we klanten behandelen. Zowel intern als extern houden we zoveel mogelijk rekening met de mens en zijn/haar wensen. Voor elk probleem weten we wel een oplossing uit te dokteren waar iedereen zich in kan vinden.

Het leveren van kwaliteit is ons speerpunt. In de loop der jaren hebben we dan ook een tevreden klantenbestand uitgebouwd en slagen we erin om jaarlijks te groeien. Glasheldere afspraken, het strikt volgen van de planning en een open communicatie, het zijn bij ons geen loze kreten. Op ons kan je rekenen.

Bij Elektriciteitswerken Stef Jordens werken we trouwens net zo graag in onderaanneming, dus contacteer ons gerust bij mogelijke opportuniteiten.
   

Verbroedering Balen - Reserven B

Elektriciteitswerken Stef Jordens is ook gepassioneerd door voetbal.
We zijn dan ook sponsor van de voetbalploeg Verbroedering Balen (Reserven B).

Een stukje engagement naar de gemeenschap en naar de club.